Zamieszczone przez 2.0-16v Michał
Jakiego smartfona kupić?
Zwiń
X
-
OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
-
-
Zamieszczone przez lookerZamieszczone przez 2.0-16v Michałlooker, mam to samo w samsung s advence. Nie wiem czy u mnie nie jest to spowodowane ostatnim upadkiem który się zakończył pajączkiem na wyświetlaczu.
Tylko najpierw zrób backup, bo stracisz wszystko, kontakty, maile, SMSy, aplikacje...
Ale powinno pomóc.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arturas03Używacie może Power banków?
w Xperii Z II może trochę :roll:
Dla mnie zbędny gadżet, który tylko wnerwia, przestawia ustawienia, wyłącza diody, ściemnia podświetlenie itd ....Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniakZamieszczone przez arturas03Używacie może Power banków?
w Xperii Z II może trochę :roll:
Dla mnie zbędny gadżet, który tylko wnerwia, przestawia ustawienia, wyłącza diody, ściemnia podświetlenie itd ....
Komentarz
-
-
Ja się zastanawiam ostatnio nad zakupem LG Swift L9 II. Miał ktoś jakieś doświadczenia z tym telefonem?Piotrek
Był - VW Passat B5 1,6 MPi + LPG 101KM 1999r
Audi A3 8L 1,8 20v 125KM AGN
Jest - VW Passat B6 2,0 TDI 170KM BMR 2007r
"Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma"
Komentarz
-
-
A ja potrzebowałem:
- smartfona z ekranem 4.5-5 cali (nie większym) i przynajmniej 720p
- dual sima (na co dzień używam dwóch telefonów, więc czemu by nie mieć dwu kart w jednym telefonie)
- dobrej baterii
Po przewertowaniu ofert zdecydowałem się na Lenovo P780 i muszę powiedzieć, że to był strzał w dychęWcześniej miałem SGS3 i był fajny, ale bateria w nim max 2,5 dnia przy sporadycznym użytkowaniu, przy intensywnym ładowanie co dzień no i plastikowy - po roku wytarła się farba z obudowy
Wracając do Lenovo - właśnie minął 3 pełny dzień użytkowania od ładowania i nadal jest ponad 50% baterii ! A codziennie się nim bawię.
Ekran IPS, bardzo dobry, wykonanie solidne (częściowo aluminiowy). Chyba polubię się z nim na dłużej.Yeti 4x4 TSI, Rapid TSI DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eaglemirekAlonzo_, już zamówiłeś więcJa mam LG9 (I) ale wnet będę zmieniał i zastanawiam się jednak miedzy L90 a G2mini
Eeeeeej Miras przecież z Badylem pisaliście, że L9 II Was kręci. No i co teraz? Jak tu na Ciebie liczyć? :wink:
dzięki gusiak11.
Nie wybrałem w ciemno.
Kumpel ma od 2 miesięcy i jest bardzo zadowolony, pobawiłem się tym chwile i zdecydowałem. Zobaczymy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Alonzo_Eeeeeej Miras przecież z Badylem pisaliście, że L9 II Was kręci. No i co teraz? Jak tu na Ciebie liczyć? :wink::szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
Polecam moje wpisy na stronach 38, 40, 41 nigdzie JA nie pisałem że chcę LG L9II:szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
Ładnie to tak :?: :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eaglemirekZamieszczone przez Alonzo_Eeeeeej Miras przecież z Badylem pisaliście, że L9 II Was kręci. No i co teraz? Jak tu na Ciebie liczyć? :wink::szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
Polecam moje wpisy na stronach 38, 40, 41 nigdzie JA nie pisałem że chcę LG L9II:szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
Ładnie to tak :?: :lol:
Zamieszczone przez eaglemirekZamieszczone przez BADYLLG Swift L9 II
Sądzę, że jak dla mnie ten będzie ok. Nie jestem zakręcony na tym punkcie. Dotychczas omijałem smartfony daleko bo tel ma u mnie służyć do pracy/gadania, ale jak w rodzinie pojawił sie sf i się nimi pobawiłem w multimediach zdecydowałem się kupić coś takiego. Zresztą obecnie mam x perie mini pro. Teraz już poza "jeżynkami" nie robią w zasadzie chyba nic z sensownym wyświetlaczem i standardową klawiaturą to chciał nie chciał jest mus i tyle.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eaglemirekAlonzo_, SpokoMyślę że będziesz zadowolony :!: . Skoro to Twój pierwszy smartfon to pobawisz się teraz II i będziesz wiedział w co mniej więcej celować przy następnym :szeroki_usmiech
Wiem, że pełnego zachwytu nie będzie - nie lubię dotykowych klawiatur i tyle.
Komentarz
-
-
Alonzo_, to tak jak moja baba, tez miała e52, teraz ma galaxy S3 i też ciężko jej sie przyzwyczaić do dotykowej klawiatury.
Osobiście w zyciu juz bym sie nie przesiadł na zwykła klawiaturę :!:
Obecnie mam note 2 ale szybko mu dałem radę, poszła szybka, poobijany, wyłącza sie często, teraz szukam zamiennika, chodzi mi po głowie xperia Z2 ze względu na dobry aparat i aluminiową obudowęsuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Alonzo_Właśnie przyjechał. Pobawię się kilka dni i napiszę co myślę.
Dzięki.
Pzdr
Aktualnie Lenovo które nabyłem tydzień temu nadal "trzyma" na pierwszym ładowaniu i jeszcze jest 26% baterii ! A działa cały czas na 2 kartach, codziennie dzwonię i trochę się bawię. To jest kosmos, właśnie takiego telefonu szukałemYeti 4x4 TSI, Rapid TSI DSG
Komentarz
-
-
aerofan, moja żona przy normalnym użytkowaniu swojego Galaxy S3 ładuje co 2 dni. Ja swoją Xperię L muszę ładować codziennie.Piotrek
Był - VW Passat B5 1,6 MPi + LPG 101KM 1999r
Audi A3 8L 1,8 20v 125KM AGN
Jest - VW Passat B6 2,0 TDI 170KM BMR 2007r
"Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma"
Komentarz
-
Komentarz